Header

Thursday, October 21, 2010

Sekitar Nuffnang Glitterati PLUS

Even macam dah terlambat, org lain pun dh berabuk dah kuarkan n3 pasal nih, ahkak baru jer nak terhegeh² nak kuarkan n3....huhuhu. Ahkak MV bz sket nok lately....huhuhu.
 
Ampunnnnnnnn....itu pun ahkak cuba lah buat n3 nih memalam tp kesian lak ngan Avin Damia...huhuhu.
 
Ok this time aku xnak ler mencecah banyak sgt just nk direct to the point ye, Nuffnang dah create satu lagi mcm ala² club untuk nuffnangers yang mempunyai status glitterali. So pada nuffnangers yg gemar nak joint event yg dianjurkan oleh nuffnang dan jugaksuke utk joint² apa saje contest yg nuffnang anjurkan inilah peluang untuk anda makanya anda seharusnya menjoinkan diri anda sebagai ahli Nuffang Glitterati PLUS hari ini jugak!!!!!!

glitterati...sebut betul2 ye uols....cara nak sebut mcm nih glit-uh-rah-tee

ahkak MV loveeeee nuffnang uols....mmg nuffnang nih terbaik lah!!!

Tapi adalah syarat²nya uols. Jadi sekiranya anda berminat anda kenalah memenuhi criteria yg telah ditetapkan. Tapi ahkak yakin lah bkn susah pun nak penuhi syarat² dia nih. Kacang je lahhhh


  1. You must be an active blogger with minimum of 5 posts a month
  2. Have attended 30% of Nuffnang event
  3. or you have participated 50% of Nuffnang contests
Dan yg bestnya uols xpayah memenuhi ketiga² criteria kat atas tuh pun xper janji uols memenuhi 2drp 3 tuh pun dah kira ok dah...uols dah layak dah nak apply alah uols kalau kata blogger tegar xkan ler xleh post n3 sbln 5 kali jer pun...kacang jelah kan. Pastu penuhi je lah dua syarat yg kat bawah tuh....kan senang je kan...:)



Kalau uols join club nih banyak ler benefit yg uols akan dapat....mmg konfemlah banyak benefit dia. Antaranya layan jelah mcm yg depa dah nyatakan kat slide show nih kan. Ahkak tolong snap (tp ofkoz ler prebetsabu yg snapped kan...mcm lah xtau plak uols nih diakan CTO MV.com cum photog jugak kan...hehehe) nih utk uols

First meeting utk club nih telah dibuat pada sabtu lepas bertempat di Taylor University College. Fuhhhh cantiknye lah Taylor college nih uols mmg sesuai ler ngan jolokan lakeside college nih. Tenang jer rasa nak study pun rasanya cepat je ilmu masuk melekap kat otak dah tuh suasana sekeliling yg tenang, peaceful harmoni...huhuhu aman damai lah uols 
presiden club bagi penerangan
suasana bilik kuliah yang syokkkk giler.....konfem semua yg lecture ajar masuk terus dlm cpu kita uols...hehehe

Ini kalau lah kat fsktm (fakulti sains komputer n teknologi maklumat) kat upm dulu buat macam nih konfem lah ahkak ngan prebetsabu dapat skor first class degree ngan kepujian dekan uols....huhuhu. (eehhh wait² dulu ahkak mv ngan prebetsabu bukannya sempat bercinta masa belajar pun...huhuhu. Weols sama kelas tp bercinta masa final exam...boleh???? hahaha xsempat nk merasa study sesama gi lab sesama....wat study group sesama...huhuhu )


yg nih plak Timothy Tiah...tak kan tak kenal kot nihlah big bos nuffnang
so weols pun tak melepaskan peluang utk bergambar bersama²......dah tuh nak jadikan idola  lah katakan...hiksss
Pastu layan jerlah picca² kat bawah nih eh...banyaknye yg gedik² jelah...hehehe

ahkak menggedik ngan batch nuffnang nih...nnti leh lah kumpul batch nih byk²




ni muka tahan panas...panas menyuncuk² n menyenggit giler nih uols tp sbb prebetsabu dah suitt↓l soh ahkak posing kan...posing jelah..hahaha

Sekian, banyak lagi nak tulis tapi mata ngantuk gilossss dah kotttt.....terus idea lenyap...hahahah

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

@e_da said...

wah mmg cantik la college tu.. rajin MV go join.. sy tak tau bila rasa nak join nuffnangnya event

masviona said...

@e-da,

kan cantik kan....mmg cantik pun....ala eda selalu pun xleh join sbb byk xtvt sndrik kebetulan this time dpt join pergi jelah...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!