Header

Tuesday, November 02, 2010

Avin Damia Make Over

Avin Damia yg happy dpt potong hair!
Jangan ingat bonda dia je yg kena make² over nih tau. Anak dara dia lagi haru ok....haahaha. Tapi kata org tuh if dah perempuan tuh perempuan lah jugak. Pantang nampak make up.....pantang jumpe.

Now semua dah pandai, apply compact powder, lipgloss...eyeshadow..hahaha...n yg xlehh blah semua nk buat sendiri² xmo kita tolong....adoyaiii.

Hari tuh gi lah Hair Saloon nih, hajat di hati cuma nk cuci rambut ahkak MV ok pastu nak trim fringe dia sket je lah. Bila dia tau nak gi hair saloon dan² tuh uols cakap nak "Avin nak potong hair, bonda!"

Memula mmg cadang dari awal² xmoh gi saloon kat Reko Sentral yg selalu weols terjah tuh ngan alasan mengada² ahkak MV sbb nk try service kat saloon lain lahh kononnya pastu saje nk try test saloon kat area Seksyen 7 tuh g singgah satu tempat tuh dia ckp ramai customer n kedai dia dah nak tutup, if nk jugak weols kena tunggu lama kan so xjadi lah. Kuar lah nk g carik saloon lain kan.
Yang tak tahan Avin Damia menjerit kat situ xmo gi tempat lain nak potong hair, nak potong hair ! katanya.....adoyaiiii.

Terpaksa ler walid n bonda dia pujuk² pastu amik cekup n dukung dia g saloon lain....muahahahaa. Bila dah sampai saloon lagi satu nih baru dia benti nangis pretend² dia tu ler.....hahahaa. ****Suka tau avin nih, mencikkkkk bonda tau, tiru taktik bonda nampak....hahahaha

happy n excited terlebih anak dara bonda nih....hahaha
bonda ngan walid tukang puji sbb tuh makin happy dia tuh..hahaha


memula cam syg..tp lelama alaa blasah jer lah nnti panjang lah balik kan
ni muka bangga ke muka kerek...entah...ahaksss

siap blow² lagi....avin layannnn je
Ni kiranya first time weols potong rambut dia betul² pendek. Kalau tak sblm nih weols just trim jer lah. Tapi saje lah ritu terasa teringin lak nak tengok dia rambut pendek plak lepas dah selalu tgk dia ngan rambut cam panjang lepas bahu kan....hehehe


Author's note: Bonda n Walid lagi suke avin damia rambut panjang....lebih² lagi walid lah...ahaksss.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Cik Wanie said...

Pendek sgt ker potongnya,
Nak tgk pic selepas dipotong,
Huhuhu....

masviona said...

wanie,
pendek lah jugak atas sket dr bahu...gitu...hehehe nnti2 lah eh akk share sini

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!