Header

Wednesday, November 03, 2010

Avin Penjeles

Patutnya tittle kat ats nih jadi camni Avin Penjeles sbb dia ikut pangai walid dia......hahaha

Walid kpd Avin Nurdamia Alhamra
Ni bonda dia plak
Tapikan Avin damia nih kan sangat lah jeles bila dia nampak  walid or bonda dia nak romantik² kissing²...hugssss² gitu kan sure dia majuk n marah....huhuhu **** camne nk dpt adik klu camni avin damia oooiii


If tanya dia,

Bonda nih sapa punya Avin??? ....dia akan jawab

Avin punya.....walid tak payah..... then pasti akan ada ayat sambungan nih

Sebok je walid nih tau, jom bonda kita g main jauh²....walid tepi....NO...NO !!!


Uols tak caya???

Cuba lahh tanya dia...hiksss sure dia jawap camtuh punya. Kat bawah nih ada kejadian yg sempat walid dia amik gambar....ahaksss

Ni kejadian masa weols tengah menjamu selera kat Kenny Rogers Roasted. Dia dari dok kat baby chair sebok nak datang dok beriba ngan ahkak pastu dok belai² pipi ahkak then cakap sayang bonda....avin sayang bonda sambil kiss ahkak tau

Pastu walid dia lak yg jeles (owhhh sudah terbukti sudah dari siapa dia menurun sikap nih kan....lol). Walid dia cakap nak kiss bonda jugak kan
Nak tau apa reaksi dia.....hahaha






Dia tutup muka ahkak xmoh kasi walid dia kiss bonda dia tau!

Siap membebel² ckp.....eeiii walid nih sebok tau.....no no walid xpayah

walid tak payah naaaaaa!


Walid xboleh walid tepi naaaa g main jauh²



Author's note: Jadi betul lah kot kata² org² tua, if banyak sgt peluh atas hidung nih kuat cemburu.....wakakaa. What say u???


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Rizziela said...

Wah! dah pandai cemburu ni...


Macam mana nak jadi akak ni Damia?

masviona said...

rizziela,
mmg pandai pun dia...pantang tgk...hiksss

tulah cam ne dia nk ada adik entah...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!