Header

Monday, November 08, 2010

Brownies Kukus Atau Panggang

Amanda antara pengeluar brownies yg terkenal di bandung nih
Kalau ke Bandung, kalau tidak mencoba brownies nye...iyaaaa ibarat nye macam tidak ke bandung ye ibu2 bapak2 semuanya ye.............ngeeeee!

Ahakssss...jgn marah ye uols semua ahkak MV tergeliat lidah sket almaklumlah pesan mak ahkak dulu klu g tempat org ikut rentak sana jgn buat suka hati mak pak kita je ikut kepala kita sendrik...so ahkak sbg anak yg patuh n taat walaupun keras hati tp obey tetap obey beb!

Dari mesia lagi dah simpan angan² dah sampai nanti nak merasa brownies² nih semuanya. Tapi dek kerana kesempitan masa n kesusutan rupiahnya maka yg ahkak sempat merasa n bakal membawa pulang hanyalah brand Amanda n Nilamsari aje dehhh.

Ada lagi yg glemer mcm Kartika Sari n drp Holland Bakery tp enggak sempat disinggahi dong. Kartika sari tuh sempat menyinggah dan memang cadangnya nak membeli tapi disebabkan org yg terlalu ramai n bersesak² kebetulan masa ahkak MV n prebetsabu sampai tuh rombongan pariwisata drp org2 Indon sendriknye udah berapa bijik bas jadinya ahkak kekalutan makanya ahkak n prebetsabu tak jadi membelinya.

Brownies panggang ni sedap
Ada mcm² jenis n macam² perisa jugak. Antara yg sempat ahkak rasa yg mcmkat atas nih. Syedapppp! mmg patutlah glemer pun.
Yang nih, yg dipanggang aka bakar lah tuh. Yang panggang ini lebih tahan lama 2-3 hr drp yg dikukus. Kebiasannya yg dikukus dpt bertahan hanya 3-4 hari saja n yg dipanggangnya pula dlm paling lama pun seminggu lah.

Jadinya jgn jeles ye uols ahkak n prebetsabu mau layan brownies² ini dulu.....nyum...nyum..nyum...yummmmyyyy

Nom...nom...nom (mcm lah layan cafe world kat fb tuh....satu game fb pun ahkak tak layan tau!!!!)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

a d r e y n i e e l i s y a said...

mst sedap tu kan..
alahai....

masviona said...

sedap...mmg sedap...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!