Header

Monday, November 08, 2010

Dari airport Bandung ke airport Jakarta

Huhu semua ni adlh akibat drp ash from volcano merapi yg meletus sehari slps weols smpai sini klu xsilap lah

Gunung merapi kat Yogyakarta nih membawa angin ke barat indonesia mengakibatkan beberapa airport dikawasan terlibat terpksa ditutup. Yang kami dpt berita sprti airport yogya, solo n Bandung...huhu

Maka tersadai lah ahkak n prebetsabu yg sepatutnya bertolak plng ke KL hari ahad jam 5 ptg. Pastu weols reshedule ke hari ni jam 12pm but cancel lg skali stlh semua urusan checkin dh settle just tunggu aircarft je tetiba dpt announce kata cancel lagi.

Solution yg ada if weols nk blk hari ni jugak kena lah transfer ke airport jakarta then berlepas ke KL form soekarno hatta airport ni.

Alhamdulillah urusan semua dipermudahkan kerana 3 bjk bas disediakan oleh pihak air asia utk membawa kesemua penumpang dari bandung ke jakarta.

N now weols dah selamat sampai ke airport jakarta n aircraft pun dh ready cumanya msh menunggu penumpang2 dr 2 lg bas yg msh belom settle urusan checkin di sini

So uols semua doakan moga weols selamat smpai ke KL semula. Insyaallah


Author's note: pengalaman yg xmungkin weols lupakan

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

3 Comments Uols:

eyk@_zuL said...

moga selamat segalanyaaa~~:)

masviona said...

eyka,
alhamdulillah dh selamat dah...syukur

wantie said...

sonoknya jenjalan..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!