Header

Thursday, November 11, 2010

Dennnggggg!! How i wish I could ride!!!

Gille aaahhh..
rasa acam menyesal pun ada jugak aku pi gatal baca balik malam ni entry-entry weols yang lepas-lepas tu semua dulu.

Terbaca plak kenangan weols as a horse rider... adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rasa rindu sangat-sangat teramat sangat untuk ride semula!

Rindu dengan rentak hentak kaki kuda..
rindu dengan dengusan kuda bila dia refuse dengar command kita..
Rindu nak command kuda tu... "walk.." "trot!" CANTER!" "WOOooo" (kuda sebenarnya bukan paham apa yang kita cakap, tapi dia paham nada suara kita.. macam WOOOooo dari kuat sampai slow, untuk suruh dia slow down and stop. CANTER! jerit kuat sikit sambil tendang perut dia so dia akan lari laju.. and so on)

rindu dengan peluh mencurah-curah bila ride..
rindu dengan kepuasan hati bila kuda tu follow each of our commands..


aaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tapi Attention, kuda yang aku selalu ride tu dah mati..
dialah kuda pertama yang aku ride, dan dia jugaklah kuda yang pernah campak aku n jatuh terjelepuk dulu!

dennngggg.. jom MV, kita ride semula!



*semua entry berkatian horse riding weols boleh klik kat SINI atau kat sidebar tepi kat kanan tu pun ada link dia complete..
 
MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

masviona said...

seriusssss rindu giler asal lalu kat pusat ekuin tuh je mesti melonjak2 rasa nk g ride balik...huhuhu

jom b...v sokong

hamzah ian said...

gua tak pernah naik kuda.. seyes

masviona said...

hamzah,
try lah naik best sgt2....serius!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!