Header

Sunday, November 07, 2010

Depot Saribanon

Dah alang2 flight hari ni cancel...huhu sedihnya. Pg tadi g Air asia nye ofis dulu coz call CSC xdpt2 kan.

Slps dipk2kan weols reschedule utk flight tghr esok je coz nk amik flight ke jakarta dulu then baru ke kl pun dh penuh. Ini semua akibat drp letusan gurung berapi di Merapi area Yogyakarta.

So weols spkt jln2 area cihampelas ajer, cdgnya nk tgk2 jeans tp hati dh xde sgt dh nk shopping tingat nk balik mesia je ni.

Now benti makan sat kat tempat ats tu lah depot saribanon nmpk je tempat ni terus terjah masuk coz tingat kat mama...hehehe nama about the same kan...hiksss

Yang buat weols tak brapa tenang nak shopping extra ni ialah sebab semalam call anak dara tu, lama sembang ngan dia memula ok je crite semua yg dia buat, pastu ahkak dh nk letak ckp lah ok assalammualaikum avin, bye

Tetiba dgr suara dia dah lain mcm jer, td ok je happy dok cerita itu ini...then dia dah xleh tahan sebak dah terus dia ckp "bonda avin nak ikut"...huhu sebak giler kot aku yg dgr kat sini...huhu

Hope sgt flight esok tak dicancel lagi...klu idak...adus lari budget dong mau nambah utk hotel lg sehari...adusss!

Bad news is we were supposed to be heading back to kl today but our flight cancelled. Good news is we can extend n explore bandung 1 more extra day.. Ngeee

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!