Header

Tuesday, November 09, 2010

Diapers Cake for baby Ayra

Ini adalah adiah from mv.com's team to baby Ayra

Cantik tak cake kaler pinky² nih uols???

Seriously cantik rite???

Tapi cake nih cantik untuk dipandang dan hanya boleh dipakai sahaja tp xleh dimakan tau!








Camne nak buat??? Sapa yang buat??? Camne nk beli dan berapa rege???

Kalau uols ada pertanyaan mcm kat atas nih or banyak lagi soklan lain n berkenan nak dptkan diapers cake nih utk kasi adiah kat member² or sedara² uols silalah tanyakan direct pada ahkak mv ye!

Yang pasti ini bukan ahkak yg buat, ahkak just order jer ngan tuan kedai nih. Serius uols pasti akan berpuas hati coz dlm nih ada banyak barang like antara ingredientsnya sprti

  1. 1 piece comfortable bath towel
  2. 1 carters cute bib
  3. 2 funky socks
  4. 3 fancy Gerber washcloths
  5. 1 Carters romper
  6. 1 Fisher Price Roll'em Tiger's Airplane
  7. approximately 20 pieces of diapers

Tapi yg pastinya dia boleh make your own personalized gift within your own budget....serius ikut citarasa kita n ikut budget kita itu yg syoknye tuh dah ler adiah nih unik n lain dr yg lain sure penerima adiah tuh berbesar hati menerima adiah drpd kita kan.


gambar baby ayra nih dicilok drp blog mama dia....:)


Author's note: Mimi, ayra suke tak????


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

iena hamdi said...

wahh jelesnyer.. hehehhe

Ms.Lilies said...

Ayra suka...kakak2 ayra suka...mama ayra lagik suka hahaha....

Baju londeh lagik...sok dah muat tu ayra posing utk aunty yek ;)

masviona said...

iena,
kak iena jgn lah jeles....nnti klu kak iena dpt sorang lg baby...insyaallah adalah rezki nnti....:)

Ms. Lilies,
yeke....bagusla....
hehehe xpe2 nnti aunty tungguuuuuuu....hahaha

prebetsabu said...

jangan ada yang pi nyala candle then nyanyi2 then amik pisau nak potong sudah!

pertama kali saya melihat itu barang, saya sudah jatuh cinta! (hah kau! lelaki sejati puji barang camni.. tak pelik ke?)

ekekke.. v.. b nak request.. hadiah beday b nanti leh tak wat kan b 1 camni.. tapi versi lelaki dewasa la! antara cadangan barangan yg perlu ada - kemeja, seluar slack, belt dan v melompat keluar dari kek tu! waahhh imaginasi

.s.o.f.i.a. said...

nanti me beranak bley dapat hadiah camtu gak tak.............???? he he.... GEDIKSS!!

masviona said...

PS, hamboiiii nih imaginasi di luar jangkauan nih....ini utk newborn lah...hahaha

sofia,
insyaallah mana tau rezeki kan...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!