Header

Wednesday, November 24, 2010

Dimana nih???

monorail??? di KL kah???

Guess this if u think u r clever???

hehehe....ok kalau uols terror sangat kan cuba teka kat mana weols snap picca nih?? hehehe

Jom main teka teki tekuk nak tak???

kincir air??? di Mesia ada ke kincir² segala bagai nih macam kat holland je ahkak tgk...hehehe
dermaga kah?? kapal kah or lanchang kuning???? hehehe

Dimanakah kah ini uols????

Ada nampak² macam oversea ke???

No lah semua ini.....kat Malaysia lah uols....tanah air kita.....jom cuti² Malaysia....segalanya ada disini....:)




Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

mizzwaniey said...

sy tahu... melaka maju 2010 kan.. hehehe

masviona said...

mizzwaniey,
hehehe terror.....saje je nk mengetest...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!