Header

Tuesday, November 02, 2010

The Fish Manhattan Market Temukan Kami

Kenal dah lama tapi kami tak selalu berjumpa2an. Cuma yg selalu menghubungkan kami pun hanyalah YM n jugak BBM adalah juga kdg2 layan chat di FB tp tidak selalu lah. Kadang2 tu hari dia tanya esok baru saya sempat reply ataupun hari ini saya buzz kat ym lusa baru dia balas kat BBM....hahaha macam tulah masing2 pun bz kan.

MV n Lina
Kadang2 tu time kitorg plak xsama, dia dah rileks saya lak yg bz time saya free n nk layan borak dia lak dah penat nak tido....uhuksss.

Memula yg buat kami jadi rapat pun coz masa tuh ingt lagi, dia selalu dok tanya2 pasal Blackberry (BB) lah pun coz masa tuh dia tgh recce2 nak bertukar ke BB kan so saya sbg senior user nih kenalah bagi review sket kan, apa yg baik apa yg kurang n mana yg tak bestnya lebih kurang camtu lah.

Hari tu my treat, saya ajak dia makan kat The Fish Manhattan Market nih (knowing me, if nk jupe kawan2 n nk borak2 tempat nih mmg sellau jadi pilihan saya) coz tempat dia tak crowded sgt so kkita dpt fokus ngan crite kita n juga makanan yg depa serve for me sedap lah so sini mmg ala2 tempat yg ada dlm list sy utk gather2 even wth family or friends.

n seafood platter nih selalu jadi menu favvy saya juge + caesar salad dia (xde dlm gambar pun)...mmg terbaeeekkkk lah!

layan jer picca kami
 Sebab xbyk picca yg disnap makanya layan jelah gambar kami nih sekali lagi, caesar salad pun xsempat nak amik....hiksss. 
Actually bukan kami berdua je that day but berlima. Lina bawak adik dia bakal nurse n jugak Aaliyah (her doter) dan saya pula mengajak officemate pada hari itu. 

Lepas borak2 saya terpaksa mintak diri coz nak balik opis plak, tapi otw nak ke parking tuh saya sempat lah sambar sepasang heels dari Sembonia.....hehehe cantik! ** biarpun gaji tak masuk lagi jumaat lepas n jugak sampai ler ke hari ini.....huhu pesal lah comp tempat ku mencari rezeki skrang nih asyik lambat je bagi gaji staff...huhuhu (mode: nangis!!!!)


Author's note: Hope Lina berjaya n success ditempat baru....insyaallah yg penting kita ikhlas n jujur pasti ada ganjaran buat kita...insyaallah....doa saya sentiasa ada buat sahabat saya even perkenalan hanya bermula di alam maya xbermakna tidak boleh menjadi sahabat sejati???? tak gitu kawan2???? setuju???? **** kalau setuju sila angkat tangan  n kaki keyboard....hikssss.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!