Header

Monday, November 22, 2010

Gembira di Taman Atuk n Wan


Ini cerita masa cuti hari raya haji lepas. Anak dara nih punya lah teruja main kat laman wan n atuk nye. Dah habis berkejaran kat laman luartuh habis dikerjakan taman Atuk ngan Wan nye pulak....ahakssss.

Sepupu² nye xde that day, pagi raya beraya umah nenek lain petang baru balik PJ Oldtown balik. So dia xde teman bergaduh sgt lah nak main².....ahakss.

main kat fountain Wan  yg cute nih
 Hehehe....sebenarnya bukan dia je yg excited tapi bonda n walid dia pun sama je...ahaksss. Tapi bonda dia cover lagi lah....hahaha.

Walid di celah² rimbunan pokok n bunga²....:)
 Sebenarnya Bonda n Walid, Avin Damia teruja coz dpt tengok satu pokok bunga yang unik n ajaib nih.....magik magik....hiksss.
Ada satu pokok bunga nih bila dia berbunga, bunga dia tuh akan terbentuk seperti seeokor burung. Serius uols mmg kita akan nampak macam seekor burung. Nama pokok tuh idak ler plak ahkak ketahuan....huhuhu

kalau tak percaya tengok ini....ini lah bunga dia
cute kan seperti merpati dua sejoli gitu...:)
Ini kan nasib baik avin tak jahanamkan....hahaha. Dia tak nampak sebenarnya dok ralit ngan fountain n bunga² yg kat area situ je. Pastu lari² main buai....kejap² gi larik kat atuk kejap² gi lari kejar walid dia plak....hahaha

 Pastu dah penat main luar, dah tghr sket datang Mak Uda dia bawak ipad dia yang masih bau kedai lagi tuh. Dia dok pulun main tuh plak sambil rebut² ngan Aisyah n Safiyyah n Walid dia jugak....hahahaha.

Pastu ini gambar mau pedajal walid dia yg kepenatan. Keje dari Kedah terus bergegas balik umah, berperang ngan jem kat highway utara selatan then sampai umah ngan selamatnya alhamdulillah pukul 1am++ pastu tido kejap then kena plak kejut kat bonda bangun pepagi tuh nak beraya kan....:)

Kiranya pengorbanan walid gak lah tuh kan....di hari raya kurban ritu....hikssss

walid avin damia yang kepenatan....:)

Author's note: Saja je schedule time nih coz nnti walid dia xleh baca n xleh komen sbb dia tak tahu pasal nih coz dia tido awal malam tadi pastu rini dah dok dalam perut boeing yang bakal mendarat di Labuan kejap je lagi....hiksss.



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Sidratul Muntaha said...

berkorban apa saja..
selamat hari raya!

prebetsabu said...

Oit oit xaci!
Pandai ek sorok entry!

Igt nak baring je tetiba terlena sat ;D

masviona said...

sid,
hehehe....bekorban apa saja harta ataupun nyawa...hikss

selamat hari raya...:)

PS,
hehehe mesti lah kena pndai...karang sesiap kat words pastu paste lah...hahaha

wann said...

wah cantik taman mini kat umah tu ye..bunga burung tu pon menarik..cam pipit 2sejoli jerk
walid tido pun kontrol macho kat perot heheee

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!