Header

Friday, November 12, 2010

HARI INI BETUL PUNYA LAMBAT

Fuh dah hampir sejam ni sangkut kat hiway semenyih-putrajaya link nih.

Kabarnya ada accident kat area uniten.

Nampak gaya teruk accident tu sebab weols bergerak terkemut-kemut.. Slow gila mcam semut.

Mau jam 10 baru smpi opis macam ni... :(

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Rizziela said...

Memang sana sini jem..maklumlah hujan...

Masa kat jalan cheras tadi pun ada xcident...motor dengan kereta

masviona said...

riziela,
tulah...tp ini jem yg luar biasa sgt nih sejam kete xgerak2...adussss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!