Header

Saturday, November 27, 2010

Jom Mengasah.. Tajam menikam :)

Teringat pulak ahkak dengan album dari Ukays, Tajam Menikam. Syiok uols layan lagu Ukays tu. Suara Amir tu sangat berfrekuensi tinggi! Bergegar jiwa raga.

tu lah dia tetiba je weols teringat kat album tu gara-gara aktiviti anak beranak sedang mengasah pensil warna si Puteri Mv.com ni lah :)

Avin Damia memang sangat suka mewarna. Ada banyak set pensil warna dia. Tapi semua sudah bercampur baur hikkss. Set Pooh dah bercampur set Princess.. Owhhh susah juga dibuatnya nak asingkan semula set tu semua.

Lepas dah segregate color tu semua, tibalah masa untuk kita mengasah. Baru mudah nak mewarna bila dah tajam kan?

Tapi timbul masalah baru hikkss sharpener dah hilang. Bila tanya avin mana sharpener? Dia jawap dalam toys basket.

Dan bermulalah pula aktiviti menyelongkar harta karun dalam bakul mainan avin, diketuai oleh avin sendiri... Lepas habis selongkar akhirnya jumpa jumpa juga!

"Lepas dah sharp nanti avin simpan dalam box ye!" Kata avin

Hah tau pun! Dulu takmo simpan dalam pencil box. Bila nak pakai baru kelam kabut mencari :D

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!