Header

Thursday, November 04, 2010

Kenduri Naik Haji Lagi

Syukur Alhamdulillah, tahun nih sorang lagi org yg weols kenal akan menunaikan rukun islam ke-5 nih. (Rukun islam n rukun iman ada brape adik2?????). Kali nih bos weols aka CTO kat tempat ahkak mencarik rezeki lah bukan CTO mv.com eh kalaulah CTO mv.com maknanya ahkak kena lah ikut sama kan....hehehe (insyaallah ada rezeki nanti sampai lah kami ke rumah Allah tuh.....doakan weols ye uols semua....tqtqtq)

main menu nasi padang....tp mcm2 pun ada
Dah jadi adat, selalunya pun if sesapa nak berangkat ke tanah suci mesti akan buat kenduri doa selamat dan berkumpul ngan saudara mara n sahabat handai rakan taulan untuk bermaaf-maafan dan  sama2 mendoakan org yg akan berangkat itu selamat dlm perjalanan pergi n pulang dan mudah semua urusan sepanjang masa beribadat disana nanti.

kalau uols nk tau nih ler kuih feveret masviona.....kole kacang hijau. Serius ahkak suke giler ngan kuih nih tak pernah miss beli time bulan puasa coz time bln puase je ramai yg menjual
mini cupcakes....comel tp xrasa pun
ermmm...terliur tak uols????
Kenduri nih dibuat kat umah beliau sendirik n umah dia xde lah jauh mana dari umah weols pun....hehehe. So sempat lah terserempak ngan beberapa opismate kat sana. But dihari kejadian weols tak singgah lama pun coz lepas acara nih ada lagi satu acara iaitu melawat newborn baby yg sgtlah cute yg jugak anak opismate kami.

anak dara yg susah giler nk pakai baju kurung....puas pujuk xmoh pkai baju kurung padahal bonda n walid rasa dia cute giler bila pkai baju kurung nih....oh ye baju sepupu dia kakak nurul yg jahitkan n kainnya dibeli oleh mak ngahnye....tenkiu!
kejap nk makan sendrik kejap nak makan bersuap....bonda layankan ajerlah
Tapi tulah tak lama pun rasanya dekat sejam gak weols kat sana coz selain drp dok borak2 ngan tuan umah dan jugak opismate lepas makan2 tuh kan ada gak xtvt lain sebenarnya yg menjadi salah satu faktor weols lambat ritu...hahaha. Ini lah dia sebabnya

main tak hengggat org belakang eh avin nih
Melayan Avin Damia main basikal ke kete nih....hahaha. Serius happy giler dia dpt main bendalah nih....ahaksss. Habis laman umah bos dia kerjakan but alhamdulillah masih mendengar kata supaya tidak terkeluar dr kawasan larangan...hehehe. Syukur!

layannnnnnn!
Antara rakan sekerja yg hadir sama
Lepas dah habis nih semua barulah weols gerak balik untuk ke destinasi yg ke seterusnya. Buat bos kami yg akan berangkat ke tanah suci next week kami doakan semoga dipermudahkan segala urusan n dilindungi dlm perjalanan pergi n balik n yg paling penting semoga mendapat haji yg mabrur dan diterima oleh Allah s.w.t.....InsyaAllah.

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!