Header

Saturday, November 20, 2010

Kompleks Falak Al Khawarizmi

tempat teropong anak bulan...:)

 Alhamdulillah weols dah selamat sampai kat hotel nih dalam 45 minit yg lepas, Kompleks Falak Al Khawarizmi, Sg Udang, Melaka. Bertolak dalam kol 10.30am ++ tadi n kemudian berenti makan2 sat kat RnR Seremban sambil tunggu lagi satu kete rombongan dari PJ yang membawa Mama, Abah, Kak Iena n Abg Padly.

Sat lagi n gi makan tghr pastu jenjalan riadah kat pantai lepas tuh prebetsabu beria nak join sama geng falak tgk anak bulan. Malamnye plak weols plan nak bakar2 ayam. Mama dah sesiap bawak ayam n daging yang dah di marinate ngan rempah2 semua dah tunggu nak dibakar jer malam nanti....:)
Oklah nnti kita update lagi if ada kesempatan, malam nih if lain clear ahkak n prebetsabu ada plan utk weols berdua je tapi xyah lah heboh2 kat sini lah kan....hehehe. Weols berdua yg tau n yg alami n yg rasa.....sudehhhhhhh.....hiksss


Author's note: Selamat menyambut hari ulangtahun perkahwinan yang ke-6 buat masviona n prebetsabu. Terima kasih buat prebetsabu kerana gigih n tak putus semangat menackle saya dulu n terima kasih buat ibu bapa yang merestui hubungan kami....:)



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Anonymous said...

uh..,rasenye komplks falak tuh bkn kt sg udang, tapi kat tanjung bidara kan

eniwey hepi eniveseri...semoga korang ber2 kekal bahagia ke akhir hayat.gado2 sikit tu biasala..asam garam kehidupan alamrumahtangga

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!