Header

Thursday, November 18, 2010

LIVE: Lepak2 di Old Timer Kopi

Lepak2 di sini bukanlah bermakna yg weols sudah termasuk di dlm golongan kertu eh uols...hahaha

Dulu2 weols suke gak lah lepak sini, tp dah lama giler la xdtg sini. Pasal apa tu, weols pun dah lupa dah...huhu

Mungkin jugak psl kat bangi ni banyak sgt restoran2 n kedai makan yg muncul kot. Serius cepat, bagaikan cendawan tumbuh lps hujan, 2-3 hari je tinggal balik2 dh tgk ada rest baru yg bukak

Ok lah weols nak layan makanan dulu ni nnti sambung. Order dah sampai dah ni. Jemput makan semua uols...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

selamat makan kak mas...
hehehe!
ada ke selamat makan

masviona said...

mala,
belasah ye lah mala janji meaning dia lebih kurang je kan....hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!