Header

Sunday, November 28, 2010

Live: Membeli Perfume dpt Bag

Ahkak tak tahan uols, sbb tu lah bergegas2 jugak ni.

Biarpun gaji xdpt lagi kan but takut peluang yg diberikan kehabisan ahkak gagahkan juge swipe pun swipe lah janji dapat kan...huhu

Main misi weols ke the gardens hari ini adlh utk mengumpul perfume. Biasalah christmas dh dekat kan, every year weols mmg akan borong sakan perfume time christmas or time CNY coz manyak murah n manyak gift lorr

Hari ni happy, lepas membeli perfume dpt plak bag mekap COACH gitu kan. Pastu beli perfume utk prebetsabu pun dpt lak miniture utk women....haha. Patutnya xde dlm pakej tuh but stlh membuat muka simpati ngan SA tu maka dptlah extra gift...hehehe suke2...ahkak loikeeee!

So sat lagi nk g tgk movie lah plak...hehe

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!