Header

Saturday, November 27, 2010

Live: Neslo Tabur @ Mamak

Tadi dah ahkak dh masak kat rumah, nasi berlaukkan bawal sweet sour. Hari ni kan hujan jd cepat lapar so kol 6pm dah dinner.

Belom masuk kol 10pm prebetsabu dh merenggek2 lapa kan...itu psl mls nk early dinner nnti belom tgh malam dh lapa balik

Disebabkan esok weols ada appointment for blood test so kena lah g kuar makan awal2 n lepas tu dah kena puasa dah xleh makan pepe dah. Ini adlh prosedur standard

Tgklah avin damia ni, patutnya air dia air ribena kotak tuh but bila nampak air walidnya terus dia conquer jadi air dia. Memula td ok je minum air ribena tuh but now dah xmoh dah dok layan neslo tabur dari tadi lagi...bila ckp kat dia itu air walid lah avin dia ckp no avin punya.

Bila tanya lagi bistu air ribena nih sapa punya...bonda punya naaa! Hahaha

Pandailah dia tu tetiba je jd air bonda...lol


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!