Header

Monday, November 15, 2010

Please lah, ada mata pakai lah.

Takkan la boleh tak perasan ko parking sampai masuk petak orang lain?

Hamboi daulat sungguh sebiji kereta paking sampai ambil space 2 parking?

Pengajaran buat diri sendiri dan rakan-rakan sekalian, each time dah masuk parking tu make sure lah kita masuk betul dalam petak kita je. Jangan lah sampai makan petak yang lain nanti orang lain x boleh parking plak.

Nak lagi senang, beli je kat Giant ke Tesco ke bahagian aksesori kereta ada jual cermin blind spot yang bulat tu tampal kat side mirror.. Murah je dalam rm4 gitu. So senang lah dia bulat ko leh nampak sekali garisan parking tu ikut cermin tu so ko leh agak lah ko makan space lain ke tidak.

Kejadian berlaku semalam kat area hospital an nur bangi masa aku nak bawa viona untuk checkup perut dia.

:(

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

6 Comments Uols:

Rizziela said...

yerlah..susah betul kalau ada orang yg tak nak pikir tentang orang lain..kalau kes kecemasan kan susah..satu keje plak kita nak tunggu dia alihkan kereta

lily lotus said...

sengal betul. kalau parking berlambak kosong takpe gak

masviona said...

Rizziela,
yup betul tuh, kdg2 terpk pasai apa lah ada gak manusia selfish smpai mcm tuh skali kan...mmg benda nih nmpk kecik tp boleh kasi efek yg besar sbrnya

lily,
kan lily...patutnya kena lah pk kan org lain gak....huhuhu

CathJ said...

part aku paling tak suka tu... sedap2 makan 2 parking... ishhhh...

errr..check perut... ah-hemmm... (?)

iena hamdi said...

mmg benci betul kalau jumpa kes mcm nih.. hangin satu badan ada...

Raja Radiah said...

ini parking penting diri sendiri...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!