Header

Wednesday, November 24, 2010

Raya Haji Avin

Mari2 rapat2 uols kita sbb ahkak nak siarkan gambar2 gediknesss anak dara ahkak tuh bersama2 ngan Wan n Atuk dia semasa hari raya haji yang lepas...hehehe

Tukang amik gambar sudah tentulah walidnya yang katanya punya hobi n minat yang mendalam ngan bidang photography nih sejak darjah lima lagi tuh iaitu sewaktu berusia 10 tahun. 

Wahhhh gitu...lama giler lah katanya kan...mesti minat giler dah klu diikutkan tuh kan tapi kan ada satu kemusykilan hehehe....pasai apa photo blog budak darjah lima tuh berabad lama dah tak berupdate eh????? **sila jawab ngan berhemah ye budak darjah lima...hehehe

Masa nih pg lagi so xde sapa pun kat umah PJ so bergambar jelah weols 3 beranak ngan mama n abah je dulu. Actually piccas nye manyak but nak tunggu loading lambat sgt coz ahkak tak pandai plak nak carik option tuk kecikkan size picca nih guna lappy baru ahkak nih (idak lah baru benor dh bulan2 gak umurnye pun) sbbnya kat lappy baru nih pkai windows 7 nye version ahkak xberapa nak familiar sgt coz suke guna windows XP je....huhuhu.
Jadinya kita layan jer dulu yg mana yg ahkak sempat upload nih eh, nak upload manyak2 nnti lambat plak lah ahkak tido kang nak berjaga tunggu bendalah nih habis upload kang berjanggut kang.....so layan picca avin nurdamia alhamra ngan wan n atuknya dulu eh

Nanti2 bila dah senang2 n free2 sket ahkak kasi tepek sini plak piccas dia bergedik ngan bonda n walid dia plak eh. Bonda n walid dia xsempat nak bergedik sgt coz segan lagipun nak bergegas kuar umah plak nak menziarah raya lak lagi...heheh

mula2 malu sbb nak bonda dia masuk skali dlm ini gambar...hahaha
sebok panggil2 bonda dia....ahakss
dah start gedik dah sket2 nih....haha
even malu2 tapi mulut tuh nak pot pet pot pet gak tuh....huhuhu

dia nih time nak sembang suke sembang ngan atuk.....sama lah klu ngan weols pun time nk sembang suke carik walid dia tp time nak manja2 suke nyendeng2 kat bonda dia...hahah

bonda nak join sekaki....tp walid dia nih saje je candid time org tak ready lagi...huhuhu
masih tak sempat nak posing pun lagi nih

Weols suke sgt tgk dia pakai baju kurung tau....nmpk sgt sweet n feminin but anak dara nih tak suke sgt....puas lah mujuk tau nak soh dia pakai baju kurung nih baru lah dia nak pakai. Dia pandai demand sendiri apa yang dia nak pkai n pandai plak kasi alasan pakai baju kurung or tudung....."Avin panas naaa!" huhuhu harap2 dah besar nnti jgn dia ckp macam nih sudah.



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!