Header

Monday, November 22, 2010

Syira n Zara Besday Bash


Jemputan dah lama dapat drp mak kepada 2 besday girl nih but tetiba je last² minute tuh kesihatan tak mengizinkan plak.....adoyaiiii.
Paginye dah rasa macam tak gi dah cepat badan lemahh sangat tapi gagahkan jua lah badan nih. Dah lepas rehat kejap (dpt tido dlm setengah jam kira ok lah tuh) terus bergegas sesiap.

Prebetsabu dah sound klu rasa tak larat sangat tak perlah xyah gi. Dah decide nak gi sekali anak dara tuh plak tido nyenyak bukan main. Weols pun sesiap dulu apa yang patut dia bangun tido nnti just siapkan anak dara tuh jelah. Tapi dek kerana mood dia yg tak berapa nak baik lama plak amik masa nk mujuk....huhuhu. Saba jelah kan.

besday present kena pas kat kaunter registration...tulis lah sumthing dr xde kan...:)

Masa sampai nih dah lewat giler dah nih, event dh nak habis dah pun. Ahkak ngan prebetsabu ckp apa xpelah if event dh habis pun xper janji leh pas adiah cukup. Masa nih perut weols dah lapa giler dah, ahkak siap suggest kat prebetsabu apa kata bila sampai je kat One Utama tuh kita g makan dulu kat mana² lepas tuh baru kita call mimi utk pass besday present je.....huhuhu

Prebetsabu bantah dia ckp, apa² pun kita g jupe dia dulu if makanan dah habis baru kita blah then makan kat luar.....hahaha. Ahkak bukan apa risau kat dia coz dia tuh xleh perut kosong nnti mood swing....hahaha

masa nih masih confuse
cute sgt anak dara nih buat muka camni....hahaha
Time nih dia heran kenapa ke letk sticker tuh kat dada dia....ahakss. So cute.....lepas tuh kan dia punyalah jaga sticker tuh. Kejap² dia tgk sticker dia tuh ada ke tak but last² sticker nih hilang....jatuh coz gam dia xlekat sgt. Itu pun selepas beberapa kali jatuh but jumpa balik pastu dia melasak sgt jatuh tak jumpa sampai ke sudah....hahahaha

muka penuh curiosity
Nampak lah dia mcm sedih sket but keterujaan dia dpt main² kat Kiz Spots n Gym tuh mengatasi segala²nya. Wahhh happy betul dia, len kali leh lah bawak dia datang sini lagi. Owh lupa nk bitau party di dibuat di Kiz Sports n Gym kat OU tuh.

ini adalah besday girls

anak dara yg happy tak terkata
Memula tuh dia tak tau yg ada banyak lagi tempat yg menarik n best utk dia terokai kat dalam tuh. So dia dok main kat bola² nih je hampir setengah jam....hahaha
Pastu sebab bonda dia bosan dok melayan dia main sini je kan bawak dia kat tempat lain plak. Itu pun melalak uols coz dia ingat weols dah nak ajak dia balik...hahaha



memula bonda dia risau kot² dia jatuh ke apa tapi dia siap ckp dia nak main sndrik lagi ok...hahaha
apa barang main ngan bonda kan...dia nak main ngan geng² dia sendrik²....hikssss
bonda dia yg tak pndai nk balance badan...hahaha


main tak henggat doniaaa anak dara nih
mula² cam segan² nk main....takut ke apa agaknye tuh

hampir kesemua toys yg ada dia try

Nasib baik lah sempat jugak weols sampai before majlis berakhir biarpun dah sampai OU tuh tersalah wing lah plak.....so kenalah tawaf dr utara ke selatan.....ahakssss.

Makanan pun even dah last tapi masih boleh la mengenyangkan perut weols. Itu dah cukup baik lah kan dah tuh kata datang lewat kan. Cumanya avin je yg frust sket coz dia tak dapat goodies bag dari besday girl....huhuhu. Puas lah weols dok explain kat dia, dah habis lah sayang....hahaha. Budak² kan bila dia nampak org lain dpt dia pun nak jugak lah so kita as a parents kena pandai explain n bijak susun ayat n alhamdulillah nasib baik lah avin nih jenis paham apa yg kita cakap so bila kita dah explain camtuh dia xde lah nak merenggek² lagi....:)



Author's note: Tenkiu mimi atas jemputan n sori lah if xbercakap sangat eh sbb mas xde mood lagi masa tuh badan xsihat lah katakan but lepas² tuh Mas tetiba jer sehat sket maybe sbb happy tgk avin happy sgt kot


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!