Header

Monday, November 22, 2010

Teaser: Teleskop, Bulan dan Jupiter,

Restuilah ahkak ye! Sebab saya nak buat anda semua tertunggu-tunggu untuk entry yang lengkapnya nanti.
Ahakkss.. ni semua PS yang ajar ahkak ye.. suka buat semua orang yang jengah Masviona.com ni tertunggu-tunggu hiihihih

Weols now ada kat Kompleks Falak Al-Khawarizmi. Pengalaman pertama weols bercuti kat tempat cerapan astrologi.

Apa yang kitorang peroleh di sini? Weols diperkenalkan dengan bulan, jupiter dan bintang-bintang lain secara lebih dekat! Betul uols, nampak jelas semua benda tu ;)


So buat uols semua, tunggu la queue untuk entry berkenaan pusat cerapan ni ye!
nah uols layan dulu gambar ni:



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!