Header

Friday, November 26, 2010

Terperam Jer

Parcel nih adalah

Actually dah lama saya simpan benda nih kat opis, nak diposkan kepada orang² yang berhak tapi apakan daya saya kerana saya menunggu jasa baik despatch n jugak office boy kat opis untuk tolong hantarkan ke pejabat pos tapi 2 drp 3 mereka adalah sedang bercuti.....huhuhu

So tinggal lah sorang kalau dah sorang tuh malas lah plak saya nak kacau coz dah tentu² keje rutin dia dah jadi banyak kan huhuhu so nampak gayanya kenalah saya pergi sendrik ke pejabat pos nih....huhu .

Itu yang susah sket tuh pempahan jelah kan kat KL nih kan n pejabat pos yang paling dekat ngan office saya adalah Brickfields but nak kesana tuh kalau sorang mmg tak boleh lah ngan sesaknye ngan xde parkingnye lagi kan so selalu pun if ada urusan pos mengepos nih saya serahkan kepada office boy jer, senang kan kasi duit upah sket kat diorg dah settle. Diorg pun happy saya pun happy lah kan xyah sesusah nak kuar kan.

Jadi kepada orang² tertentu yang saya dah janjikan tuh harap maklum dan bersabar salah sorangnya adalah pemenang contest merapu meraban kat masviona.com ritu lah. Buat korang semua saya mintak maaf ye coz terlewat hantar barang nih.....i'm really sorry tau!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!