Header

Tuesday, December 21, 2010

Azman Ismail kata "Saya Gay Saya OK"


berani dia nih...harus kita respek sifat berani nih tapi kalau boleh biarlah berani tuh bertempat kan jgn berani membabi buta lak...:)


Sapa Azman Ismail nih???
Entah ahkak pun tak kenal dia nih sapa tapi sejak dia buat pengakuan berani mati dia tuh pastu upload lak kat youtube kan....memang terkenal seantero dunia lah dia nih.

So now ahkak pun baru lah tau yang dia nih engineer ghopernye (terpelajar mamat nih tapi sayang.....:(... so sad), penulis, penyair/penyajak tapi ermmmmmm....entahlah.

Nak komen banyak pun ahkak nih bukanlah pandai sangat tapi tulah kita sebagai manusia nih kena ingat selain daripada kita kena kenal siapa diri kita kita jugak harus kenal siapa Tuhan dan pencipta kita.

Dah terang² kot pencipta kita kata benda nih dilaknat so kenapa harus kita pilih jalan tuh kan.....pk² kan dan selamat beramal pesanan ini jugak untuk diri ahkak dan family ahkak.



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!