Header

Monday, December 20, 2010

Berbuaian di Bangi Kopitiam

Apa lagi yang mau dibuat if kita gi kedai makan selain drp melayan makanan kan. Tapi Avin Damia nih tiap kali kalau gi makan kat Bangi Kopitiam tuh ada benda lain yang lebih menarik perhatian dia selain drp makanan kat sana tuh....hehehe. Nak tau apa dia???
 
Punya lah suka amik gambau prebetsabu nih smpaikan resit nih pun disnap nye...hiksss

Main buai....hiksss dan semua decoration yg ada kat situ mcm beca lah lampu² hiasan lah but yg paling dia suka adalah main buai nih haaaa.


First time dia tak bape nak pandai lagi but now dia dah pandai if  tak nak kasi Bonda or Walid dia marah kan dia dok ralit main je tapi makan tak henggat so dia umpan lah salah sorang dr weols main sama ngan dia...hiksss



Kebetulan ritu mood walid dia baik kan so walid dia jadi mangsa dia that day...hahaha. Tapi walid dia mmg selalu jadi mangsa dia pun bonda dia boh layan....hahaha. Walid dia mmg cepat cair ngan pujukan dia.


Dalam² gelap gulita tuh pun masih sempat smile bila nampak bonda dia nak snap gambar dia tapi kadang² if mood swinggg dia dah datang dia tak kasi kita snap gambar dia...hehehe itu time dia berlagak diva lah tuh...ngalahkan pemenang aktress terbaik tahunan dia tuh....ahaksss.
menu apa yg weols makan ahkak pun dh lupa dah tgk jelah memana picca yg weols sempat snap tuh...:)
prebetsabu punya....namanye dh luap
soft kaya n butter toast nih sedap jugak
yg ini rasa dia lebih kurang yg kat OTWC je cumanya maybe dia tak pkai butter SCS kot kureng lemak berkrim sket lah....:)
popia nih so so je lah
Xde apa nak cerita pasal makanan dia pun biasa² je cuma sekali imbas mcm terasa kita ada kat oldtown white coffee pun ye jugak coz roti bakar yang color coklat² gitu kan susah nak jumpe kat tempat lain kecuali OTWC kan



Author's note: Avin Damia nih if nak gi makan je kan mesti dia mintak nak makan "reshhhhtorennnn" hahaha. Anak siapakah yang demand dia tinggi sgt tuh. 

Ritu dia confident je claim dia gi LONDON lepas tuh weols nak gi makan kat char kuew teow dah sampai dah pun kat depan kedai tuh dah park kete dah pun dia leh menangis guling² kat seat belakang demand tak moh makan kat kuew teow jerit dia sambil nangis²....avin nak makan oldtown....nak makan oldtown.....ahkak siap amik video dia tapi kualiti kureng memuaskan sebabnya dah malam gulita jadi muka dia tak nampak yg jelas kedengaran hanyalah suara dia menangis n menjerit² nak makan kat oldtown....huhhu. 

Makanya weols nih ibu bapa yg baik tak nak hampakan anak start enjin kete n walid dia patah balik menuju ke oldtown....ahaksss. Agak² klu bonda buat mcm tuh walid dia layan tak???? hahaha



 Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

ehem ehem.. bonda beranilah nak banyak songeh haaaa..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!