Header

Saturday, December 18, 2010

Brunch di Hari Sabtu

Bangun tido tadi terus bergegas turun bawah nak basuh baju lepas tu terus bukak kabinet kat dapur nak tengok apa barang yang leh dijadikan santapan...hehe
Harus cepat n pantas before prebetsabu bangun dia kalau bangun harus mintak makan dulu...haha
Malam tadi kan weols bergegas ke temerloh tapi malas nak stay sana so gegas terus balik rumah sampai umah dekat kol 5 pagi
So ini kiranya brunch weols lah coz nak kata sarapan pagi dah nk tghr dah pun...hiksss
Prebetsabu makan sampai 4 kali tambah...:)
Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!