Header

Thursday, December 30, 2010

Bunga-Bunga Cinta Miss V


  
pandai berlagak diva....tak kasi orang snap picca dia bila dia mood berlagak....ahaksss

Sebenarnya picca nih disnap bukan sebab apa pun tapi atas permintaan anak dara saya. Dia tuh skrang nih pantang nampak benda sket je remind me or her walid soh cecepat amik gambar even sebelum nak makan pun dia mintak amik gambar makanan tuh dulu....hiksss

Agaknye terbiasa tgk dari baby bonda n walid dia suka amik gambar sebab nak masuk dalam blog kan jadi now dia jadi tukang reminder kat weols....hahaha anak bonda so cute n clever girl.hiksss

Ini masa nak kuar g mana entah dia paksa bonda dia soh snap semua gambar flower kat dalam Miss V nih.....reasonnya tidak plak saya tanya dia kenapa. Saya tak de cadang nak blogkan pun pasal ini actually tp bila nak transfer piccas nih semua from my new torch nih masuk lappy sekali tgk cantik lak bunga² nih kan apa salahnye kita blogkan....hiksss

pink flower nih kat stereng

 Pastu dia soh plak amik yg kat atas tempat pemegang nihh.Saya layankan ajerlah hikssss.
oren flower nih plak kat mirror depan....:)


Yang lagi cute ada lagi tapi yang itu dok dalam dashboard so avin damia tak teringat lah nak soh bonda dia amik gambar...hiksss. Yang itu bunga pencil.....so cute. Nanti bebila saya snappakn picca nye. Yang itu saya beli kat Air Itam masa gi mersing dulu....:)




Author's note: W/pun tak related tapi saya nak jugak ucapkan tahniah kepada team bolasepak Harimau Malaya kerana telah menaikkan nama Negara kita dengan memenangi Piala Suzuki AFF semalam. Satu fakta bukan auta ialah masviona tak pernah meminati sukan bola sepak before this even world cup pun tak layan tapi boleh layan bola kali nih....mungkin kah disebabkan oleh Khairul Fahmi Che Mat.... keeper baru yang sangat hangat diperkatakan sekarang???? hikssss



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~ADu
Camna?

3 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

Tgh sentap ni KaK Mas..
Fahmi tu dah ada kekasih hati..Hik hik~

Acca Ca Chunk said...

haha..lame tak visit blog nih..

masviona said...

nur_rosalinda,

alaaa mala xpelah kita minat je pun kan bukan cintaaaaa....hiksss

dah baca blog awek dia....awek dia shock jap coz tetiba je traffic blog dia naik mendadak

Chunk,
tulahh dah lama dah tak dgr cerita pun nih....siap dh tukar nama dah nih..hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!