Header

Friday, December 03, 2010

Dapat Invitation from Estee Lauder Robinsons Lagi

ini belah belakang dia

Hari nih saya tak sabar² nak gi The Gardens sbb nak gi terjah Robinsons....huhuhu. Berdoa sejak dr rumah lagi mintak² rini area Mid Valley tuh tak jem. Jangan lah jem...huhuhu

Saya jadi teruja sebab dapat surat drp Estee Lauder lagi (wuhuuuu bestttt sgt! so far estee lauder mmg tak lupakan masviona) ritu dapat surat dr Estee Lauder untuk gi amik gift kan....ala yang advance night repair n gan advance night repair eye tuh la. Kali nih plak dapat surat sebab dapat make percuma uols. Siap ada tip n trick lagi nih......wuhuuuu xsabanye lah saya...hope sgt rini dapat masuk midvalley n senang dapat parking if susah sgt saya dah nekad anta jer Madam A kat International Cars tuh kasi grooming sket walaupun semalam dia baru je lepas kena grooming. *** Eden tak kira eden nak gak g the gardens rini.... sambil hentak² kaki....hahahah

ini front page dia....:)
Tak sabarnye?

Saya mmg penggemar n peminat tegar estee lauder.....hahaha. Boleh camtuh???? hahaha

Apa² jerlah janji dpt gi make up free nih....hiksss



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

prebetsabu said...

amboi berkobar2.. g lah naik moto b tu sure tak jem :)

masviona said...

org wanita melayu terakhir lah hari nih, berbaju kurung.....huhuhu

rasp said...

bestnya dpt buat makeover...
pasti bertambah gorjes!

hamzah ian said...

keh keh keh..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!