Header

Wednesday, December 15, 2010

Dek Kerana Nih

Dek kerana depa semua excited nk tgk bendalah ni ahkak rela berkorban...hehe

Tunggu kat luar je la, coz ahkak di halau...hehe. Idak lah uols, Avin damia xcukup ketinggian min utk melayakkan dia masuk sama tgk show itu pasal lah ahkak kena tunggu kat luar je xleh masuk

Kasi peluang depa semua bergumbira coz depa semua tuh excited je tadi nak masuk tgk show Turtle vision 4D tu

Lagi satu avin pun cam ngantuk je kan so xpelah ahkak tunggu je kat luar sementara depa semua layan show turtle tuh.

Alah bukan lama pun shownya 15minit je pun but nak tunggu turn nak masuk tuh yg berjanggut coz quenye panjang kat dalam tu.

Ahkak tau pun coz prebetsabu mereport lah...weols ber bbm lah update status masing2...hehe

Ok lah ahkak nak jalan2 sat...bubye!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!