Header

Sunday, December 26, 2010

Cari Tenaga Selepas Kepenatan Memborong


Selepas kepenatan dan kelenguhan kaki memborong di Metrojaya Wholesale di PICC tadi perut pun dah berbunyi kan so terus lah ke sini

Sebelum tu nak berterima kasih kat sorang blogger ni lily lotus coz weols dpt info psl sales metrojaya kat PICC ni pun melalui status fb dia...hehe

Asalnya nak gi tghr tadi lagi tapi selepas kepenatan mengerjakan kain baju...membasuh n melipat walaupun basuh tuh washing machine yg buat tapi tetap penat oooowhh...huhu

Memang murah pun uols sales tuh ada yg smpai 70% lah tp utk certain item jelah bukan semua tapi dr pemerhatian ahkak ler banyak kat barang laki je barang2 pempuan ni xbarapa nk byk sgt la

Mak aiii tumpuan ahkak sedikit terganggu bila semua org kat sini dok sorak ngan penuh semangat kesukanan...maybe satu lagi goal utk wakil negara kot...hehe ahkak xminat bola sgt so xtau perkembangan bola sgt la

Oklah uols sat lagi order weols smpai kot...nk layan makan dulu lah ...:)


Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

2 Comments Uols:

zino said...

ada lagi ke? hehe

masviona said...

zino,
smlm last lah zino...start dr 20/12-26/12 klu tak slp lah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!