Header

Wednesday, December 22, 2010

Gambar Melompat Lompat dan Meloncat

Hehehe saje je nak imbas kembali kenangan...layan jelah eh uols...hikss. gambar² nih ada yg pernah kuar kat mv.com tak pun kat Visualise Unseen.

Dan gambar nih jugak ada yang dah lama nak dekat 2 tahun dah pun....hikss. Bila tgk² balik nak bukan main tergelak lagi ahkak sorang²....hahaha....lawak²....lol.

Ini bukan takat lompat outdoor nih indoor pun ada weols mmg suka buat bed jumping....ahaksss

Avin bed jumping kat perhentian...masa cuti chinese new year lepas
Dia mamai masa nih tido baru nak terlelap tapi bila tgk bonda n walid dia nak buat bed jumping dia pun buat gak tanpa di suruh²....hahaha
happy owhhh dia masa nih
ini aksi walid dia masa kat pantai kat gold coast....Australia
ini kat depan A Famosa...masa family gathering last year....tuberose bilakah gathering yg selanjutnya???
ini bonda avin damia masa kat ausie gak
masa nih kat equotorial...time celebrate my besday...new year eve dpt lak suite...wahhh heaven lah kan
ahkak mv buat cakar rimau nih sambil² lompat....hahaha
prebetsabu kat hotel equotorail gak lah




Banyak lagi sebenarnya tapi....ermmmm xyah lah tepek kat sini semua kan....hahaha. Lawak siotttt...ngeh ngehhh tapi yg penting weols happy kan....:) 


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Gieyana said...

wahhh..mmg sempoi abih ar lompatan korang..ku suka pic ko nk lompat atas katil..cute jer!

nk lompat gk ahh..

lama x dtg sini...tukar layout br yer..:D

masviona said...

Hehe thanks giey...weols mmg gile2 sket giey...hikss

Haa dh tkr layout tp ramai plk yg ckp lg cool lyout yg lama...huhu nnti kena tkr blk la bila2 ni

Kaseh said...

entry ni beshh...comel tgk avin wat bed jumping tu..pastu u all pun sempoi jek..2-3 kali kaseh dok ulang tgk dari atas hehe ada gak yg pic masa avin kecik2 PS & Mas lompat sambil dukung dia..tu pun comel..tp tu kat blog photo pS kot..besh2.

masviona said...

kaseh,
waaa windu lah kat kaseh lama dah x bertanya kaba

mekasehhh....ermmm yg mana ek ada eh masa avin kecik ermmm masa shoot puteri kayangan kot nnti mas try carik picca balik ok kaseh...dh jupe mas inform kaseh eh...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!