Header

Wednesday, December 01, 2010

Gergasi India Pilih HSB

Isnin lepas dah berlakunya satu event yang agak besar gak lah kat office saya. Walaupun masa yang ada untuk membuat semua preparation adalah sgt singkat but alhamdulillah masih under control walaupun masih ada kekurang here n there but masih boleh dibanggakan lah.

Yang mana² terkurang tuh kita leh jadikan pengajaran dimasa hadapan. Event apa??? Nak tau ke? Ala maybe pd uols xde apa² but for me saya still rasa bangga lah.....:)

Sebenarnya ada Signing Mou Ceremony n jugak Press conference diantara ermmmm xyah lah cerita panjang lebar tgk je kat sini....:)


  1. http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2010&dt=1130&pub=Utusan_Malaysia&sec=Korporat&pg=ko_02.htm
  2. http://www.steelguru.com/indian_news/Punj_Lloyd_inks_MoU_with_Hopetech_for_toll_collection/178016.html
  3. http://www.bernama.com/bernama/v5/newsindex.php?id=546207
  4. http://www.domain-b.com/companies/companies_p/punjlloyd/20101129_hopetech.html
  5. http://www.rediff.com/business/report/electronic-toll-payment-along-the-national-highways/20101129.htm
  6. http://www.moneylife.in/article/8/11685.html

Alhamdulillah....:). Yang handsome² kat depan tuh bos saya lah tuh...ahaksss


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!