Header

Wednesday, December 29, 2010

Holiday Giveaway from Diva Darling

Salam.....

and Morning peeps!

Hari ini saya mahu mencuba nasib. First time hoccay!!! 

Yuppy!!! This is my first time to join giveaway ....(sapa tau my luck kan leh jadi the winner ke)....ahkak join giveaway uols!. Ok silalah percaya ye...hiksss
Daya tarikan daripada blog nih sangat kuat untuk saya menjoinkan diri dan tak kan melepaskan peluang walaupun due date just around the corner tetapi totappppp ahkak nak mencuba nasib jugak......moga² menang lah ahkak ye....insyaallah.

Ok moh kita direct to the ampang point je xyah konar² kan. Ahkak join Holiday Giveaway from Diva Darling Boutique nih ye uols.

harap² first time join nih luck menyebelahi saya lah
Sape tak join memang rugilah coz hadiah² yang ditawarkan sangat lumayan ok! dan yg paling penting TnC nak join dia pun very easy ok....mmg kacang jelah. Uols just follow the Diva Darling's blog n then write a blog n3 or just to share about this giveaway in your fb or twitter then provide the link back to the owner.

Kemudian owner blog (Diva Darling lah kan) akan tentukan the winner melalui random.org and announce kat semua....sapa pemenang tuh on January 1st (ya allah...mintak² lah the winner is...... masvionaaaaa...amin) makanya pemenang tadi akan menerima hadiah yang sangat menarik tertarik ko memang the bombbbbb mcm kat bawah nih tapi salah satu je lah bukannya semua ketiga² tuh.


hadiah yang bakal dimenangi

Saya tak kisah memana pun janji dapat....hehehe tapi kalau dapat item no 1 or no 2 tuh memang saya bakal melompat kegembiraan lah....ahaksss.

Jadi saya harapkan uols semua leh tolong doakan untuk saya menang giveaway nih tapi if uols nak join giveaway nih masih sempat lagi kot sbbnya giveaway nih akan berakhir sampai December 31st....so uols ada 2 hari lagi nak join tapi saya harap uols tak yah join lah tapi uols pakat² doakan saya untuk menang sebab January 1st tuh adalah saya punya birthday....lol. Jadi anggaplah uols semua kasi adiah tuh kat saya...boleh tak???? ok deal eh?????.....hehehehe



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!