Header

Friday, December 10, 2010

I love Fashiontv






Best kan kalau kita leh beli kete camni.....syoknye.

Macam² leh buat kat dalam tuh....:)

Ini rasanya tak pernah kuar lagi kot kat masviona.com ke dah pernah kuar....entah ler dah lupa dah tp klu dah pernah kuar pun apa salahnye kuar lagi kan.

Time nih weols kat Australia, otw nak gi Sea World jupe kete nih kat parking lot so bergambar bergediks lah dulu...hahaha.


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

prebetsabu said...

ermm.. hummer limousine ni sebenarnya diorang wat private party n club kat dalam tu dalam 5-10org berparti dalam tu keliling bandar mabuk2 terpekik terlolong ngn sound system berdentang dentum... not good not good, but still i like the mean machine!

masviona said...

alaaa...itu diorg, klu kita punya xyah lah wat camtuh....kan

prebetsabu said...

kta wat party kita² dalam tu keliling malaysia.. ganti caravan ;)

tp toilet kene g kat rnr lah hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!