Header

Thursday, December 23, 2010

Kentut Sepah²......uhuksss Malunye!

Tempat Kejadian : Gerai Burger
Saksi kejadian     : 6 org, 1-Penjual Burger n 5-Pembeli 


Kejadian bermula apabila ahkak mengajak anak dara ahkak untuk menyinggah membeli burger sekejap untuk santapan makan malam kami anak beranak.

Mulanya anak dara ahkak membantah, dia asyik lah dok ckp "avin nak balik umah....nak balik umah!" pastu ahkak pun wat lah lawak yg agak poyo sket siap ngan memek² muka skali lah (ahkak perasan yg ahkak pelakon tambahan konsert akhir tahun budak² tadika kan) memek muka n gaya haruslah hover gitu kan.

Ahkak cakap lah "alaaaaaa avin, bonda lapa nih mcm mana nihhhhh, sapa nak temana bonda makan....bistu camne nihhhh....bonda lapa tau....lapa sangattttttttttt" complete ngan memek² muka kerut² dahi n gaya jugak tak kurang siap pegang² perut lagi tuh.....hehehe

Tapi avin masih lagi berdegil n jawab "no no....avin nak balik umahhh....nak balik umah". Makanya ahkak pun malas lah nak bawak dia kuar makan so sebelum sampai simpang masuk umah ahkak pusing stereng kete ke kanan singgah beli burger sat wat alas perut jadilah dekat je pun.

Masa mula² pusing tuh dia dah sound dah bonda, sana lah (sambil wat isyarat tangan). Ahkak pujuk dia ckp kejap je nak beli burger.

Dah sampai kat stall abg jual burger tuh, dia plak yg sebok² nak turun. Masa weols sampai tuh ada sorang kakak nih ngan anak dia umur baya² avin gak lah dalam 3-4 thn then lepas tuh datang lagi 2 orang remaja ngan moto mat rempit agaknyeeee eehh xdelah mulut ahkak je celupar budak² tuh ok je

Pastu avin pun mcm biasa happy lah dpt main²  sekeliling stall abg jual burger tuh. Nak² plak ada balak kan (anak kakak yg nk beli burger jugak tuh lah) dia pun happy lah dok berlari² anak sekitar gerai abang burger tuh. Mulut tak yah cakap lah semua benda dia nak tego n nak tanya.

Ahkak soh dok kat krusi...tak moh dia (abg burger tuh ada sediakan meja ngan kerusi utk customer yg nak makan kat situ) dia dok main² baling batu lah apa lah. 

Pastu bau wangi daging burger yang tgh dimasak oleh abg burger tuh kan siap sound...."wahhh bangi nye bau burger nih bonda, pandainye uncle masak" (abg burger tuh mesti kembang montot tuh...siap senyum simpul lagi tuh) ahkak pun layan je aaahh...."haah lah avin wangi kan avin kan"....hehe

Pastu tak lama lepas tuh weols semua dengar bunyi

Avin: "prottttt....puttttt"

MV: "Ya allah, avin kentut ke....eee malu laaa avin"

Avin: "hehehehe" dia senyum n sengih je

sekali dia bangun....bunyi lagi sekali uols kali nih makin kuat n nyaring

Avin: "poottttttt.....potttt ....puttttt" ....haaa hambekkk ko 3 dassss ko anak dara ahkak kasi

"isshhh avin nih apa lah kentuttt sepah² nih...malu lah shame² tau...isshhhh".....jeling sket kat dia coz ahkak dah terasa telinga cam panas je malu gak lerrr sket

Sempat gak ahkak jeling saksi yg ada kat sana depa semua senyum n gelak je......adussss tapi ahkak malu gak kottt yg anak dara tuh plak senyap pastu agaknye pelik tgk semua org gelak² kan  so dia pun jawab lah

ini muka ngan penuh curiosity dia tuh...semua benda nk kena bagi penjelasan kat dia tau kalau tak selagi tuh dia akan tanya sampai kita penat nak menjawab

 Uols nak tau tak apa yg anak dara weols jawap

ini muka notty buat tak dengar bila orang panggil nama dia. Dia suka sangat pakai baju cheongsam yang ahkak beli kat beijing nih pastu dia tanya kita balik "nampak armpit tak bonda/ walid????"



"mesti naaa bonda, avin sakitttt peruttttt nihhhhhh"

sambil senyum² kambinggg n wat memek² muka skali uols

Pastu kan tetiba je semua yg ada kat sana tuh gelak mengegek² sampai abg burger tadi tuh letak alat penekan daging tuh uols sbb nak tekan² perut dia yang budak laki 2 org tuh kan sampai pembonceng tuh turun dari moto gelak kat bawah lagi feel kot....hahaha yang kakak dok sebelah ahkak plak gelak sambil tutup² mulut ngan tangan yg anak dia plak ikut gelak gak....lawak! lawak!

Agaknye abg burger nih dok tergelak dah dari tadi kot tapi cover² (weols tak nampak dia coz duduk membelakangi dia)

Tapi agaknye mmg betul kot dia sakit perut kottt sbb semalam dalam kol 11pm++ kot ahkak dah nak sedia nak tido  kan tetiba je dia cakap dia nak poo poo kan. So mmg betul lah dia berak malam tadi....hahaha


Author's note: Walid tengok anak dara awak tuh tak senonoh tau! buat  jatuh bonda punya waterface air muka je tau!!! huhuhu


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

farizalife said...

ha..aha..lawaklah avin nih..tergelak2 aunty izan nih

prebetsabu said...

Ohhhh my! Sian dia sakit perut byk angin kekekkeke..

Mujur bdk kecik kalau org tua mau kene pelangkung ngn pan masak beger dah tu.

Lahai avin nurdamia alhamra!

masviona said...

farizalife,
auty izan...avin tak sengaja (agak2nye itu kot jwpn dia klu dah besar nnti...hahaha)

prebetsabu,
suke hati dia je nak kentut depan public...kena ajar dia nih walid nnti dia buat lagi...adusss

Kaseh said...

wakakakakkakakaka avin avin..tergelak besor kaseh kat opis nih...padanla dia nak balik tuh..sakit perut ghupanya..hahahaha..kelaka la siyess.. takleh stop gelak ni.. dok imagine muka selamba dia masa kentut tu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!