Header

Monday, December 13, 2010

Ketua Pemuda Umno Bila Catwalk

Kemeja pink ngan pant senteng....hiksss

Tak sangka Ketua Pemuda Umno Malaysia bukan saja pandai memberi ceramah tapi pandai jugak buat catwalk kat pentas fashion.....hiksss. Versatile jugak menantu bekas Perdana Menteri kita nih kan.


Dengar cerita masa nih untuk Anugerah Piala Seri Endon 2010.Tapi baju isteri dia tuh mmg ahkak suke kaler n corak batik dia tuh sweet sgt mmg feminin habis lah sesapa yang pakai tuh.



Islam Hadahariless ....hikssss


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

atty's said...

baju yg bini dia pakai tu mmg lah gorjes..

masviona said...

atty,
kan kty mas pun suke....kaler n kain cantik sgt...sweet je

Softtouch [Hanim] said...

dah kuruslah isteri dia...cntik sgt...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!