Header

Friday, December 31, 2010

Kipas Susah Mati Maher Zain

Tetengah breakfast kat Tepian Bangi ni memula ada drama melayu guna lagu insyaallah as a background music Avin dah menjerit2 cakap kat weols "Bonda/Walid Insyaallah Maher Jain lah"

Punyalah happy dia sengih2 sambil2 nyanyi ikut lagu tuh kan tapi lirik syok sendrik n sesedap rasa dia lah kan

Pastu drama dah habis weols g sinki basuh tangan dia sekali ada plak video clip Insyaallah by Maher Zain ni sementara nak tunggu siaran lain lah kan as a selingan so lagilah excited dia...sengih je dr start sampai habis video clip tuh...hehe

Customer sebelah2 meja dah dok senyum2 dah tengok gelagat dia...hiksss

Dia minat ngalahkan bonda dia skrang ni, asal naik kete je demand nak dgr lagu maher zain...hehe bonda suke...suke...ahaksss

Walid dia pun dah ada modal baru sket2 nak tanya anak dara dia tu "Avin, Walid handsome kan macam Maher Zain kan??" Ahakssss

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

ArELeEz said...

buleh geng..! buleh geng..! leez pun minat maher zain jugak! he3..

masviona said...

Boleh2......bonda,avin n aunty leez....cayalah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!