Header

Saturday, December 25, 2010

KL Bike Week

Tadi team masviona.com ada kat sana la. Ahkak mcm biasa temankan prebetsabu lah. Dia dah merenggek ajak nak g sini dari last 2 weeks lg kot

Ahkak pun mmg tengah nak menyemai minat ngan dunia permotoran nih uols. Kalau sebelum nih mmg ahkak tak berapa berkenan sangat ngan minat prebetsabu yang satu ni. Entah lah uols xtau nak explain camno mungkin tak sesuai ngan jiwa ahkak kot. Maklumlah ahkak kan jiwa lembut uols....lol silalah kalau uols nak muntah ijo pun ahkak rela uols...hiksss

Tapi takpe2 demi prebetsabu tercinta ahkak nak start semai minat ni so 2-3 weeks lagi uols jgn plak terperanjat eh kalau tengok2 tetiba lain macam je tengok orang yg tonggang Jerkah Serakah prebetsabu tu kan. Kot2 lah ahkak plak yang ride moto tu kan...hahaha

Serious ni uols ahkak mmg nak belajar ni coz dulu ahkak kan rider gak masa kat UPM bukan stakat honda ex5 ahkak bawak moto 125z prebetsabu tu pun ahkak pernah bawak lagi tau.

Tak caya?

Tanyalah prebetsabu dia lah sebok nak mengajar ahkak bawak moto tu dulu masa2 tengah hangat bercintan cintun dulu.

Dia soh ahkak bawak pastu dia bonceng kat belakang...saje lah tu nak peluk2 ahkak tu...elehhhh mcm ahkak tak tau kan. Ahkak sesiap sound kat dia dulu nak bonceng boleh tapi jangan nak pegang2 pinggang ahkak eh kalau rasa2 nak jatuh pegang kat belakang eh...hiksss

Ermmmm B jom esok ajar v bawak jerkahSerakah tuh!

Hikssss

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

2 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

Kak Mas,
Sama la ngan kita..Dulu kita mana suka tgk bola..Cam hape ntah..Pastu sket2 follow husband, tny itu ini sampai kena marah jugak la time dia kusyuk tgk bola kita tny itu ini...ekekekeke~ skang penyakit tu dah ada sket dalam diri kita...Ngeh3

masviona said...

hahaha....yeke mala tapi tulah kita try sehabis daya utk cuba memahami hobi dan kesukaan mereka...org2 tersayang kita tapi kalau mmg kita dah xleh nak suka juga patutnya mereka haruslah memahami kita jugak kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!