Header

Tuesday, December 07, 2010

Live: Colmar Tropicale Bukit Tinggi

Hari ni bangun pg2, mood nak berjalan je tp xdtg lak idea nak gi mana.

Weols kalau leh nak g tempat yg dkt2 je ngan KL coz esok dah keje kan so xmau lah penat dlm perjalanan je.

Prebetsabu puas dok tnya ahkak mana idea brilliant ahkak kan nak gi mana. Dia mmg mcm tuh bg idea pndai tp sudah nye soh ahkak yg pilih mana2 pun...slalu macam tu tau!

Macam gak bila nk makan. Jom kita makan. Tapi bila tanya kat mana sure dia soh ahkak yg pilih kat mana ahkak nak makan...selalu mcm tu tau!

So ahkak pun mls pk pnjg2 terus je ckp apa kata kita try naik colmar. Masa tuh tgh breakfast sehelai sepinggan je pun.

So trus gerak otw tuh call sesiap mak teh avin coz leh angkut abg Adam ngan Aqeem skali. Leh wat kawan Avin

Dah sampai sini mmg happy tgk keletah budak2 ni yg semuanya ekcited terlebih...happy weols tgk diorg semua happy.

Now kat rabbit park tgh manjakan rabbit2 kat sini sambil lari bekejaran sambil makan bersuap...budak2 ni lah sebok nak feeding rabbit2 ni semua

Sat lagi leh la bertolak balik KL semula n if sempat n masih larat nk bawak diorg ni tgk movie lak...:)

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!