Header

Wednesday, December 15, 2010

Live: Kita Makan Dulu Before Main Games

Currently weols kat Genting Theme Park. Amik package all park. Anak2 dah tak sabar nak terjah semua games but mak pak budak tahan soh makan isi perut dulu...hiksss

Plan mengejut gak ni nasib baik semalam sempat jupe bos sign leave form.

Oklah ye weols nak berhappy2 bersama2 family dulu ye...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

Kak Mas, tanya kan harga bilik boleh tak? Hiks~

Fadli [www.mytravellicious.com] said...

enjoy in genting!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!