Header

Thursday, December 30, 2010

Live: Rojak Singapore malam2

Now @ restoran As Subuh kat area puchong. Asalnya meneman prebetsabu ke sini coz dia ada hal sket but saya n anak dara lapar so datang lepak kat sini dulu berdua with avin damia....berdua kan lebih baik...hehe

Sementara prebetsabu plak bermesyuarat ngan geng2 moto dia kang dah settle weols anak beranak makan saya join lah diorg balik

So esok apa bikin uols?? Di hari2 terakhir di 2010 ni dapat lak cuti free kan. Ini if tak digunakan semaksima mungkin ni mmg rugi lah kan..:)

Owhhh lusa usia saya akan bertambah...huhu

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!