Header

Thursday, December 23, 2010

Masviona.com Mobile Version

Hi uols,

Morning peeps!

Ini ada berita gumbira mau dikhabarkan kepada semua nih....hehehe

mv.com nih dah ada mobile version tau so now you can access http://masviona.com nih kat henpon uols yang canggih² tuh semuanya kat m.masviona.com .....yeayyyy terima kasih kepada CTO mv.com nih iaitu prebetsabu. 




Agaknye dia tgh boring lah tuh malam² xde orang nak kacau dia kat hotel tuh, ahakssss kalau tak kat rumah confirm anak dara tuh kacau dia tak pun mak dara kacau dia....hahahaha dah tuh xde angin xde ribut tetiba je datang angin dia nak mengodek blog nih. 

Ke jeles ngan ahkak coz ahkak tukar template layout blog nih pun tetiba je ada satu malam tuh tetiba mata tak ngantuk anak n suami dah tido jadi bebas untuk explore apa saja kan tetiba mai mood nak tukar layout....hahahah. Alahhh dulu masa mula² berblogging hmpr 5-6 thn lepas pun semuanya ahkak buat sendrik tak de mintak tolong sesiapa pun dah sekarang ada CTO malas lah nak godek² coding semuakan kalau tak buat apa ada CTO kan....hahahaha

So bila uols browse masviona.com ikut henpon uols cepat lah sket dia download tapi biasa lah widget² dan gadget² aksesories tambahan yg fancy² n ala² mengerlip sana mengerlip sini tuh nan ado lah ye.....hehehe

Yesss now masviona.com dah mobile friendly uols jadi sila layari m.masviona.com di handphone anda sekarang!....:)



 Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!