Header

Tuesday, December 28, 2010

May Allah Bless Abah


Di hari Jumaat 24th Dec yang lepas, hari lahir Abah.

Jadi weols lepas keje tuh terus bergegas lah. Ahkak balik rumah dulu amik anak dara kecik tuh dulu pastu patah balik ke PJ semula la.

Prebetsabu kebetulan ada hal sket kat KL so dia terus balik PJ then tunggu ahkak ngan anak dara kat umah mama lah.

Tapi sebab xde plan nak celebrate pun so weols buat ala kadar je janji happy kan walaupun ramai yang tak dapat join....:)

May Allah Bless Abah....diberi kesihatan yang baik, dan panjang umur.

Ahkak MV uols adiahkan cake aiskrim nih form secret recipi. Nasib baik ler secret recipe dekat ngan umah mama je. Malam tuh weols semua makan pizza from dominos je....senang cepat n mudah. Kak Ija order je terus tunggu then nnti smpai ler delivery kat umah....ahakssss.

budak² nih yang happy terlebih...hiksss
happy time together...itu belom pun atuknye potong lagi.

Acara nak letak² lilin kat cake pun dah riuh rendah dah....hiksss. Ada ahkak amik video tapi nanti² lah ahkak share kat sini. 

Oklah kita akihiri n3 nih ngan gambar besday boy (boy ok....hehehe walaupun dh senior citizen kan....lalala) ngan couplenye. 

Ini couple sgt² lovingggggggg couple ok.....dan saya sgt² adore mereka ini...n yes indeed mereka ini idola saya. (mungkin masa dulu saya terima lamaran prebetsabu mungkin jugak sebab saya dikenalkan kepada mama n abah dulu kot.....tengok mcm mana diorg dulu then tetiba je saya leh accept prebetsabu tanpa saya sedar bila benda tuh berlaku....hahahaha padahal dari awal² prebetsabu saya dah reject dah....uhuksss )

mama n abah.....i love u. Ini masa anniversarry diorang bila eh...dah lupa....ermmm tahun ini celebrate kat soeul garden kan so ini tahun lepas kot kat flaming steamboat....ermmm prebetsabu betulkan if v salah

Author's note: Lately nih ahkak tak berapa nak sihat nih.....sakit satu badan pening kepala lah semua....agak demam nak sambut tahun baru kotttt....owhhh no my besday is coming.....uhukssss! (bertambah lagi umurku...tpi xpe hati mau muda....hahaha.....itu statement yg agak hoverrr....ni statement yg betul...."sy sedar usia saya semakin meningkattt jadi insyaallah sy ingin melebihkan amal² yang baik n berfaedah saya setimpal ngan pertambahan usia saya yang dipinjamkan oleh Allah ini....amin...insyaallah.) Makanya uols doa² kan saya ye kawan² semua....mmmuuaaahhhhh xoxo!




Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

Semoga Abag kak mas panjang umur dan sihat2 selalu..AMIN!!~

masviona said...

nur_rosalinda,
terima kasih mala....mmuuaahhhh syg mala

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!