Header

Thursday, December 02, 2010

Nak Bonda Jer

Anak dara nih kan, tengok ler betapa manjanye dia ngan walid dia nih. Dia xleh tgk walid/ Bonda dia dok dekat² nak romantik² sket nanti dia menangis.....ini adalah kenyataan.


asyik nk berpeluk jer....kalau dia xper plak ye

walid dia suke buat lawak ngan dia...hahaha

dua² nih sebenarnya manja punya org nih...hiksss



ini masa gi kids n mom fair kat Mid Valley last week


ini muka jakun dia masa tgk lion show ke apa menda entah coz bonda dia bukan leh tgk pun dgr muzik je bukan main kuat lagi....huhuhu
Tapi kan dah 2 hari dia macam tak berapa nak sehat je......batuk². So tido malam pun tak berapa nak selesa n lena lah coz maybe tekak gatal ke apa kan. Tapi semalam mmg demam dia teruk sket lah.

So dia punya peel n manja² tuh ada lebih extra sket lah daripada biasa....huhuhu ingatkan walid dia je yang manja terlebih kalau time demam kan ini penyakit dah berjanggit kat anak dara dia sama dah plak....huhuhu
So perhatian kena kasi lebih sket kat dia, buat keje semua nak berteman pastu asyik nak menyeseh jer ngan kita tido pun soh peluk dia je. Tapi yang paling tak tahan semua benda nak soh bonda dia buat. Tak moh orang lain buat even walid dia pun.....huhuhu

Cth terdekat kisah pagi tadi menangis meraung², ahkak tengah dok iron baju coz baju yang anta kedai dobi iron xsampai stock lagi. Hari nih baru siap n depa anta rumah. Yang dia menangis nak susu, walid dia bangun nak gi buat tapi dia meronta² nangis cakap tak nak walid buat nak bonda buat susu......nak bonda buat....adoyaiii.

Menangis² tak henti² kan, last² walid dia gi turun buat dah sudah letak luar pintu, walid dia masuk bilik semula then bonda dia pun kuar bilik amik susu yang walid dia dah buat tunggu sat kat luar bilik then masuk semula then cakap kat dia....ok, bonda dah buat susu. Avin minum ye
 
Baru senyum n benti menangis...:)

Hahaha....lawak ke tak lawak....semua benda kalau dia kata nak bonda yang buat kena lah jugak bonda dia yang buat....tipu ke tak tipu ke tak kisah janji dia puas hati mcm bonda dia yang buat....ahaksss


Bonda jugak yang kena kan.....dedua pun sama walid ngan anaknya....time sakit bonda dia nihlah yang jadi tempat merenggek....ahaksss



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

prebetsabu said...

Kekeke dgn siapa lg kami nak manja kalau bukan ngn bonda!

Eleh bonda xnak ngaku plak dia tu pun terlebey manja gak sbenarnya wakakakaka

*moga avin get well soon!

Privacy_Resident said...

suka baca pasal family akak. bahagia je rasa. huhu!

masviona said...

PS,
elehhh manja2 bonda pun walid dia lagi hover hoccay...ahaksss

privacy_resident,
trima kasih.....alhamdulillah n hope semua pun akan rasa bahagia mcm nih ngan family mereka...:)

iena hamdi said...

hahhahaha sama la kita kan.. tp akak terbalik pulak.. kalau abg sakit akak yg terlebih manjakan dia.. mana taknyer dia kalau sakit tak mo ngaku nak suh g jumpa DR satu taman ni dengar akak bebel agaknyer.. hahhaha
tp tang susu buh kat pintu tu pun kitaorg selalu wat mcm tuh.. aduhai anak kan.. layan ajer la

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!