Header

Tuesday, December 14, 2010

Nas-T kah?


Ini adalah gambar yang di snap secara curik ye uols oleh ahkak....hehehe...ngeh ngeh

Ini masa weols makan kat OTWC, Seksyen 9, BB Bangi ritu.
   

Dia yg amik order weols ritu, pastu ahkak cam eheh...cam pernah nampak lah muka hang ni tapi dimana ye,,, mintak rokok sebatang....ahaksss???? (skrip adalah ditokok tambah oleh ahkak sendrik ok....dah tuh xlogik lah diolog ahkak kat diri sendrik mcm tuh kan...wakaka) getus ahkak dalam hati jelah. **dlm hati jelah


Lepas tuh otak ahkak ligat lah dok mikir sapa eh dia nih???

MV: ermmm macam muka sapa eh dia nih???

Pastu ahkak pun dah teringat terus lah cakap kat prebetsabu kan 

MV: "B, prasan tak muka mamat supervisor tuh kot muka dia mcm pelakon dlm drama lagenda budak setan tuh lah" 

PS: Sapa farid kamil ke?

MV: Bukan lah yang bawak watak jahat tuh....yg kawen ngan ayu tuh....nama apa entah
(kes xtau nama watak n nama pelakon coz tak layan sangat drama LBS nih sbb ermmmmm movie dia dah tengok....novel pun dah baca ok lah kot....lagipun barisan pelakon baru nih tak best lahh tetambah si Jue Aziz tuh xsesuweiii kot pegang watak Ayu...huhuhu)

PS: entah B tak kenal

Ermm mmg pun sebenarnya dah tau jawapan prebetsabu coz dia bukannya kenal sgt pelakon² nih pastu dia bukan amik port sgt pun drama² tv nih....hahahaha



sama kan korang muka depa nih...lebih² lagi tang mulut tuh kan....:)


Tapi ahkak nak cakap gak lah yang muka dia nih macam muka pelakon ni lah....nama dia Nas T (baru je ahkak tau nih coz ahkak baru je google....hahaha). Dia pegang watak Azmi (watak antagonis) yang paksa Ayu kawen ngan dia tuh lepas tuh dah kawen pandai lak ko seksa bini ko kan.....psiko betul lah otak ko nih azmi kan....huhuhu

Kalau tak silap ahkak si Nas T nih dulu pernah lah menganggotai satu group apa entah tapi dah berpecah dah kot. Rasanya mata ahkak tak salah kan muka depa berdua mmg ada iras² kan. Cuba perati kat bibir tuh sama je kan. Tapi mmg tak heran pun kan kat dunia nih kata org ada 7 org yang muka nya mirip² sama kan....:) so ini maybe salah sorang pelanduk 2 serupa kepad Nas T tuh drp 7 org tuh lah...hikss

Jadi tak salah lah kalau artis² kat Mesia nih suka sangat lah kalau ada video ke gambar yang ala² kontroversi sket kan mesti jawapan wajib diorang sgtlah clise n plastic kan. antara yang glemer adalah....

  1. kalau tak gambar tu super impose....teknik teknologi canggih lah katakan
  2. orang dalam gambar tuh adalah pelanduk 2 serupa atau mukanya mirip seperti dia.....ahaksss
Sabar jelah depa tuh ingat orang² kat luar sini n peminat² mereka tuh bodoh sangat ke nak menilai ini semua....hahahaha. Lenkali dah ko berani buat berani lah tanggung kan....ahaksss.

Owhhh yang ini xde kaitan ngan nas t or staff OTWC tuh saje je melalut....hehehe. Ok bye!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Softtouch [Hanim] said...

pelanduk 2 serupa kot mv..tgk mcm lain jer..heeeee

masviona said...

hanim,
hehehe mmg pun....cuma seiras je...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!