Header

Monday, December 20, 2010

Offer from M.A.C vs Bobbi Brown

Kalau dah namanya perempuan kan hehehe....dlm purse xde wang kertas pun boleh lagi bershopping...ahaksss. 

Jumaat lepas, mmg dah plan ngan opismate gi mid valley nak layan perut je xmoh shopping² nih....windows shopping ajerlah mandangkan gaji lambat lagi nak dapt kan tapi semua itu dusta belaka hahaha.

Memula weols semua rakan sekerja mau ke toilet selepas mengisi perut biasalah semua mau pee pee kan. Lalu plak depan outlet MAC terus ternampak sesuatu yang dah lama dok tingin nak beli tapi tak kuar² kan so dah kuar limited edition nih terus lah ahkak sambar uols tak pikir panjang dah.

uncang nih cantik walaupun tak berkenan ngan tali dia tuh
MAC.....bersinar²...ini yg mahal ni

barang yg dibeli....:)
Ini lah dia....2 lip n satu tuh glosss....cute kan. Travel kit yg menyelesakan kita kaum hawa nih...:)

Ahkak dah mengetest dah....best sgt! Memang berbaloi sgt lah...:)

Tapi itu cerita hari Jumaat, belom dicampur ngan cerita hari Sabtu lagi tuh....huhuhu. Al kisahnya, weols ke Mid Valley lagi coz nak gi nonton movie AKU MASIH DARA......:). Asal² nye Mama n Abah call soh weols booked movie nih tapi dek kerana ada hal lain maka weols nonton dulu then kol 9.30pm barulah turn Mama n Abah plak masuk panggung sesama Nakeisha.

Before masuk cinema tuh, ahkak sempat lah jenjalan n windows shopping ngan prebetsabu kan sekali uols baru ahkak prasan n sedar offer kat Bobbi Brown lagi dahsyat uols.....menarik tertarik kau memang da bomb lah uols...huhuhu....rugi...rugi ahkak uols.....huhuhu. 

Offer dia siap ada make up free lagi if uols purchase more than rm150 if im not mistaken lah. Ahkak ada snap banner promo tuh tapi xde plak dlm hp (itu kita cerita nanti² lah eh....hehehe...:) ) tapi yang paling ahkak teruja adalah pasal nih....mmg byk lah promo yg lain tapi mmg ahkak tengah dok giler ngan lip palette kan sekarang nih so yg itu jelah mata ahkak dok pandang dulu....huhuhu


Lip palette Bobbi Brown...ada 6 color lagi tuh uols ngan rege RM190 jer uols

Huhuhu uols just top up rm70 ahkak dah dapat 4 lagi color kalau ikutkan coz rege lip palette MAC tuh rm120...adussss...sadis sungguh lah lepas tuh dapat lah brush yang panjang sket mesti lagi senang nak apply kat bibir kalau yg MAC tuh brush dia tuh kecik cinonet sgt coz yelah tgk lah dia kan mmg tecitt je kan..huhuhu.......sedihhh nye nak beli gaji ahkak lambat lagi if pkai credit card sure prebetsabu bising so ahkak redha je lah tapi kan ada lagi satu benda yang ahkak terasa² mcm terharu gak ler

lip palette and eye palette.....ini lagi syok kan!

Yang ini plak uols leh beli ngan rege RM240 tapi combined....lip n eye palette lagi gerekkkkk kan offer nih,....adussss nape lah ahkak terburu² beli lip palette MAC tuh....adussss. Sekali lagi ahkak redha je n berlalu pergi ngan muka yang tak puas hati...huhuhu.

Kalaulah gaji dah masuk confirm ahkak dah belasah dah yang confirm lip palette kat atas tuh ler rm190 je pastu leh make up free skali....huhuhu.

Ada sesapa tau tak offer nih sampai bila???? coz ahkak lupa nak mengecek semalam. Ahkak  tak fokus sgt ke due date tuh coz ahkak dah snap picca dah soh nnti balik umah leh wat kajian tapi sayang hp tuh dah xde dah....huhuhuu :). Kalau lah offer tuh sampai early Jan kot² lah sampai 2 Jan 2011 sempat lah ahkak rembat lagi kot....huhuhu (berdoa ngan penuh harapan nih...hiksss )



Author's note: Owhhhh hari nih saya sangat lah happy.....terima kasih prebetsabu kerana telah menghappykan saya.....:) sayang awak sgt². Awalnya saya dapat adiah tahun nih...:)


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!