Header

Wednesday, December 01, 2010

Quick Post :Bas RapidKL Terbakar



Kejadian baru je berlaku dlm setengah++ jam yg lalu. Time nk saya otw nak balik office tadi

Sampai je kat hiway KL-seremban tgk traffic tak sesak lagi maybe masih awal. Saya dok terpk sorang2 lah

Pastu tu kedepan je sket dekat nk smpia exit MEX highway tu saya nk nmpk kereta mula bergerak perlahan nampak ada kete n moto benti kat tepi exit MEX tuh...accident kot terdetik dlm hati kecil saya

Pastu tetiba je saya nampak asap hitam berkepul2 kat udara n api yang merah marak menyala2 kat hiway yg bertentang. Kiranya saya kan nk menghala ke seremban yg kejadian ni plak belah yang menghala ke kl lah lepas je susur Kuchai Lama tu

Terus capai hanset kat sebelah, maklumlah kan blogger xde lain yg terlintas apa2 je yg jadi mesti nak snap gambar dulu...hehe

Makanya dpt lah saya snap 2 gambar ni. Kenalah cekap kan...:)

Hope xde apa yg buruk terjadi, I mean jgnlah ada kemalangan jiwa. Saya agak mesti bas nih otw ke depoh kot or maybe mmg driver nk bawak ke bengkel dah kot sbb xnmpk plak ramai org yg mcm penumpang tu kan

Sempat lah saya update status twitter n facebook. Kot2 lah ada member2 yg lalu blah2 sana kan leh la alert ngan benda ni

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

2 Comments Uols:

pinkpanther said...

Eh ada la penumpang. Depan sikit dr bas tu ramai org bekumpul ramai. Most of them pmpuan. Br balik keje la tu

a n a s t a s y e a said...

emm .. kawan kita pun ada tgk tapi tak sempat ambil gambar.
p/s: Anastasyea minta izin nak copy gambar .. dah bagi credit ke blog masviona .. =)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!