Header

Tuesday, December 21, 2010

ROBINSONS Christmas Week Promo!

Semalam dpt sms yg berbunyi mcm nih

ROBINSONS Christmas Week Promo! Enjoy additional 10% off on selected merchandise, storewide, from 20 -26 Dec 2010! Exclusively for Cardmembers! *T&C apply.


member card mv

Lepas cek² dalam purse plak ada lah plak voucher robinson yang belom dihabiskan lagi kan so leh la nak gi shopping jumaat nih....hehehe

voucher untuk dihabiskan

Now member day robinsons makin best coz leh bwk 2 kwn ngan satu card nih if dulu xleh rasanya n yang paling best leh dapat banyak gift if g member day dia....syok! syok!....ahkak like...:). Tak caya tengok kat n3 nih banyak tuh gift yang depa kasi satu paper bag tuh....hehehe.

Lagipun dah banyak kali dah ahkak terlepas member day robinsons nih atas sebab² yang tertentu lah kan...huhuhu.So moh kita ke Robinsons uols!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hmmm...jom singgah myblogshop...mana tahu kot2 berkenan kot...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/

masviona said...

weiyda,
shoppink....boleh aje...i mmg suke shopping...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!