Header

Thursday, December 16, 2010

Seluar - Kanan Atau Kiri?

 Orang kata, anak-anak kecil ni rasa ingin tahu dia sangat tinggi kan? Habis semua benda dia nak tanya kenapa itu kenapa ini mengapa itu mengapa ini.





So dengan itu, bermakna terbukti lah bahawasanya aku ni masih muda belia lagi. Sebab semangat ingin tahu masih menebal dalam diri wakakkakaa.

Kisahnya, masa nak pakai seluar, tetiba je aku tertanya, orang lain pakai seluar masuk kaki mana dulu? Adakah kaki kanan masuk dulu ataupun kaki kiri? Aku perasan aku kalau pakai seluar selalunya masuk kaki kanan dulu ;)

Korang macam mana?


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

masviona said...

sunat kot kena memulakan sesuatu perkara tuh belah kanan dulu...:)

prebetsabu said...

owwhh.. so kalau korek idung kanan dulu la ek? kekekekeke

masviona said...

PS, kan dhh ckp semua perkara (yg ada kanan n kiri) td....hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!