Header

Thursday, December 16, 2010

Sneak Preview: Team Masviona @ genting

Bonda n Ayahanda ku bersama anak²

Ye ye semalam team masviona.com xde disekitar klang valley uols. Weols cuti semalam dan bersuka ria kat atas gunung.....hiksss. Alaaa kat Genting Highland je pun, senang but fun kan sbb dekat ngan kl.

Layan gambau² je dulu later lah kita review eh....:)







Conclusionnya.....sgt seronok n happy tgk orang² yang kita sayang gembira walaupun penat tapi tak terasa dan juga semalam ngan half paksa n half rela.....ahkak pasrah je diri ahkak kena dera dek anak buah.....hahaha

Ahkak jadi mangsa keghairahan dia nak main kalau leh semua games yang kat indoor n outdoor tuh tapi nak soh ahkak temankan sorang² takut....hhuhuhu. Being me yang memang xleh tengok orang² yang i syg kecewa dan berduka lara ahkak layankan ajer walaupun beratur dekat sejam sampai nak tercabut lutut semata² nak teman dia main bumper boat dah dapat main xsampai 5 minit jer dah timeout sebab dah lewat malam tapi org yg que nak main ramai soh dia cepatkan masa....adusssss!

Yang buah hati ahkak plak time nak beratur beli makanan pun soh ahkak temankan  (kalau toilet leh share sure dia ajak ahkak masuk sama dah rasanya tuh....hahaha) sbb katanya seharian tuh xdapat conquer ahkak coz ramai sgt yg ahkak nak kena layan kan.....hahaha. Buah hati ahkak mmg camtu dia manjaaaaaa sgtttttt......:)


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!